top of page
Zoeken

Gin Cocktails - why not?

Van alle sterke dranken heeft gin een van de meest uitgesproken smaken, zeker onze Massy gin. Massy Gin past namelijk bij zowel zoet als hartig. Iedereen grijpt al snel naar de gin en tonic maar er zijn zoveel meer mogelijkheden.


1. Massy Gin Ginger

Laat je niet misleiden door de schattige naam. De gin in combinatie met het gemberbier zorgt voor een kruidige, bittere smaak die je dan weer frisser maakt met het limoensap. Er zijn wél 6 ingrediënten nodig maar geen cocktailattributen.

  • Dit zit er in: Massy gin, gemberbier, limoensap, Angostura bitters, limoen en ijs


2. It's a Massy Gin thing

Twee ingrediënten. Meer niet. Deze cocktail zet je in een handomdraai op tafel. De gin ting is bitter maar verfrissend door het bruiswater met citrus. Nog even garneren met een stukje ananas en proosten maar. De rest van de ananas eet je lekker in het avondzonnetje op.

  • Dit zit er in: Massy gin, bruiswater met smaak, ananas


3. Massy gin Framboos

Een gin tonic maar dan net even anders. Verse basilicum en frambozen geven snel hun smaak af aan het drankje. Het resultaat? Hij ziet er leuk uit en smaakt ook nog eens heerlijk. Zomer in een glas!

  • Dit zit er in: Massy gin, elderflower tonic, frambozen, basilicum, ijs


4. Massy gin negroni

Je moet er van houden. De Negroni is met zijn bittere smaak een uitgesproken cocktail. Maar als je daarvan houdt, dan wil je nooit meer anders. Deze 3-in-1 cocktail is super makkelijk te maken door 3 gelijke delen Martini Rosso, Campari en Massy gin samen te voegen.

  • Dit zit er in: Massy gin, Martini Rosso, Campari, sinaasappel en ijs

5. Massy Gin Egg

Het eiwit in het recept zorgt ervoor dat alle ingrediënten goed mixen en maakt de cocktail zijdezacht op de tong. Schenk in over een zeef en garneer met een schijfje citroen.

  • Dit zit er in: Massy gin, Cointreau, citroen en het eiwit van een vers ei

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page